Προφίλ

Η δραστηριότητα της ALPHATECH ξεκινά το μακρινό 1980. Τότε ο σημερινός διαχειριστής (Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος) ιδρύει την πρώτη επιχείρηση με αντικείμενο μελέτες και εγκαταστάσεις πρωτοποριακών συστημάτων θέρμανσης/ύδρευσης. Εισάγει από τη Γερμανία το σύστημα θέρμανσης δαπέδου της THYSSEN-POLYMER. Από τότε, το σύστημα αυτό τοποθετείται σε χιλιάδες κατοικίες, σχολεία, εκκλησίες, ξενοδοχεία και λοιπά κτίρια σ' ολόκληρη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα η επιχείρηση να κατέχει πλέον ηγετική θέση στο είδος αυτό της θέρμανσης.

Το 1999 η ALPHATECH παίρνει τη σημερινή της μορφή με την είσοδο στο βασικό της σχήμα, δύο έμπειρων Μηχανολόγων - Μηχανικών. Όσον αφορά την θέρμανση δαπέδου, η εταιρία υιοθετεί ένα ποιοτικότερο σύστημα της Γερμανο-ελβετικής HAKA-GERODUR, αναλαμβάνοντας μάλιστα και την αποκλειστική  αντιπροσωπεία της στην Ελλάδα. Παράλληλα η εμπορική δραστηριότητα της εταιρίας, γνωρίζει μια πρωτοφανή ανοδική πορεία, εισάγοντας κατ' αποκλειστικότητα και διαθέτοντας στην ελληνική αγορά  πολλά νέα καινοτόμα προϊόντα. Ένα από αυτά είναι ο λέβητας φυσικού αερίου συμπύκνωσης της γερμανικής BRÖTJE, με ηλεκτρονική αντιστάθμιση καιρού και βαθμό απόδοσης 108%, καθώς και πρωτοποριακά τεχνικά συστήματα της ιταλικής IVAR.

Όπως είναι γνωστό οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας συνεργάζονται άψογα με την θέρμανση δαπέδου (τομέας όπου πρωτοστατεί η ALPHATECH). Το γεγονός αυτό οδήγησε τους ανθρώπους της εταιρίας να συνεργαστούν κατ' αποκλειστικότητα με την γερμανική STIEBEL-ELTRON. Γεωθερμία, αντλίες θερμότητας αέρα νερού και ηλιακά, αποτελούν πλέον αντικείμενα που εντάσσονται κατά προτεραιότητα στις δραστηριότητες της ALPHATECH.

Πάντα με γνώμονα την αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ συνεργατών, η εταιρία, φρόντισε και φροντίζει να διαθέτει όλα τα κορυφαία τεχνολογικά προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η πλήρης τεχνική υποστήριξη της ALPHATECH, συνοδεύει όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα που αντιπροσωπεύει, παρέχοντας ταυτόχρονα ένα υψηλό επίπεδο after sales.