Σκεφτείτε ανανεώσιμα

Η υψηλή τεχνογνωσία της STIEBEL ELTRON μπορεί να σας προσφέρει λύσεις για να μειώσετε δραματικά τις ενεργειακές δαπάνες θέρμανσης της κατοικίας σας. Τα υψηλής απόδοσης συστήματα της STIEBEL ELTRON εκμεταλλεύονται τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όλο τον χρόνο, προς όφελος του νοικοκυριού σας. Αντλίες θερμότητας, συστήματα εξαερισμού με ανάκτηση ενέργειας, ηλιακά συστήματα για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και υποβοήθησης της θέρμανσης, είναι μερικά από τα συστήματα που απορροφούν ενέργεια από το περιβάλλον για εσάς. Τα συστήματα αυτά έχουν ήδη παρουσιάσει εντυπωσιακά υψηλούς βαθμούς απόδοσης σε μακριχρόνια χρήση. Μόνο από την χρήση μιας αντλίας θερμότητας, μπορεί να προκύψει εξοικονόμηση δαπανών θέρμανσης της τάξης του 50 %, συγκριτικά με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης. Με την δυναμική μιας τέτοιας εξοικονόμησης χρημάτων, το αρχικό κόστος της επένδυσης μπορεί γρήγορα να αποσβεσθεί μέσα σε λίγα χρόνια. Και με βάση τις διακυμάνσεις των τιμών του πετρελαίου και του αερίου, η λύση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας γίνεται ακόμα πιο εκλυστική. Με την βοήθεια της STIEBEL ELTRON κάθε νοικοκυριό μπορεί να έχει πλέον πρόσβαση στον καθαρότερο, αποτελεσματικότερο και οικονομικότερο προμηθευτή ενέργειας του πλανήτη: την μητέρα Φύση.

Το κόστός των συμβατικών μορφών ενέργειας αυξάνει διαρκώς. Π.χ. λόγω της διαρκούς μείωσης των κοιτασμάτων, η τιμή του πετρελαίου παρουσιάζει ισχυρές διακυμάνσεις τα τελευταία χρόνια. Αντίθετα, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας παρουσιάζουν μια πολύ πιο θετική εικόνα. Η φύση μας παρέχει την ενέργειά της δωρεάν, και τα ενεργειακά συστήματα που την εκμεταλλεύονται έχουν πολύ χαμηλές λειτουργικές δαπάνες. Όποιος αποφασίσει να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία αυτή, εξασφαλίζει την απρόσκοπτη, απροβλημάτιστη και οικονομικότερη προμήθεια ενέργειας για την θέρμανση της κατοικία του.

Προστατεύοντας το περιβάλλον, αποτελεσματικά αλλά και οικονομικά.
Η χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας έχει εδώ και καιρό σταματήσει να είναι απλά θέμα οικονομίας. Η υπεύθυνη χρήση των πολύτιμων πηγών του πλανήτη έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο σημαντικές προκλήσεις της εποχής μας. Η οποία θα επιφέρει και εξοικονόμηση χρήματος. Στις μέρες μας, κάθε επένδυση στις ανανεώσιμες μορφές ενέργειας είναι σαφέστατα ένα βήμα μπροστά, βοηθώντας αφενός στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και προεφέροντας και οικονομικά πλεονεκτήματα εφ’εταίρου.